Termékinformációk

Életöröm - A boldogság titkának és tudományának kulcsa
Szerző: Jonge Mingyur Rinpocse és Eric Swanson
Megjelenés: 2023
ISBN: 9789639841505
Terjedelem: 317 oldal
Állapot: új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 3385
Ár:
Ár:5,500 Ft

A könyv tartalmáról

Életöröm - A boldogság titkának és tudományának kulcsa
 
""Itt igazi bölcsesség van. Friss és tiszta. Mingyur Rinpocse felkínálta nekünk azt, ami lényeges kapcsolat lehet Buddha és a kortárs idegtudomány valamint a fizika között. Könnyedén teremt összefüggéseket a látszólag eltérő és összetett tudományágak között, és csillogóvá varázsolja az utazást. Hangja nagylelkű, bensőséges és üdítően személyes.
Ahogyan többször is emlékeztet bennünket, önmagunkról és világunkról szerzett tapasztalatunk nem más, mint elménk interaktív kivetítése; és ami a legfontosabb, az elménk megváltozhat. Neuronjaink képesek megváltoztatni szerkezetüket és működésüket pusztán azáltal, hogy megfigyeljük mentális tevékenységünk áramlását. Ha otthonossá tesszük a pozitív tudatállapotokat - amilyen például a szeretetet vagy az együttérzést -, és ha korlátozó gondolati képződményeinket a hatalmas szabadsággá terévé alakítjuk, akkor elérhetjük azt, ami mindig is velünk volt: a tudat eredendő tisztaságának megélését - az igazi boldogságot. Olvasd el ezt a könyvet.""
(Richard Gere)

"Rendkívüli ugyanabban a könyvben látni a ""hagyományvonal"", az ""együttérzés"", a "téridő-tajték" és a ""limbikus rezonancia"" szavakat... Az Életöröm személyes, olvasmányos, csodálatosan meleg és világos útmutató, melynek célja, hogy megváltoztassuk azt, ahogyan önmagunkat és a világot látjuk."

(Sharon Salzberg)"

A szerző művei