Termékinformációk

Akrojóga - Elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz
Szerző: Ujhelyi Péter - Vajnai Melinda
Megjelenés: 2020
ISBN: 9789632914411
Terjedelem: 224 oldal
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 3020
Ár:
Ár:3,490 Ft

A könyv tartalmáról

Akrojóga - Elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz
 

- Akrojóga? Az mi?
- Nézd, itt egy kép...
- Ez?! Jaj, ez nekem biztosan sosem menne!
Az első fotókat látva a legtöbben így reagálnak. Nem is sejtik, mekkorát tévednek. Az akrojóga ugyanis szerelem. Ha beleszerettél, képes vagy rá.
Persze nem azonnal és nem mindenre. Nem ugyanúgy, ahogy a másik. Ne is őt nézd, figyeld csak önmagadat, és örülj a saját sikereidnek! Könyvünk lépésről lépésre mutatja be a világ egyik legmókásabb, leg - kreatívabb, legjátékosabb, leghatékonyabb mozgásrendszerét, amely a mélyizomzat felébresztésével és megmozgatásával hatékony tartásjavító és személyiségfejlesztő hatással bír. Használd egészséggel és szabadon!
Az akrojógához három dolog kell: kíváncsiság, bátorság és bizalom. Emlékezz vissza, mikor voltál utoljára kíváncsi vagy bátor? Mikor bíztál magadban és másokban?
Az akrojógával visszaépítheted az életedbe ezeket a veled született, de talán már régen elvesztett képességeidet. A gyakorlatokat végrehajtva a testtudat fokozatos fejlődését tapasztalhatod meg. A társad iránti figyelemmel és türelemmel a legtöbbet hozhat - játok ki önmagatokból és egymásból.
Elképesztő változást tapasztalhatsz meg alig néhány hét alatt fizikai, lelki és mentális szinten.
Ezt a könyvet azért írtuk, hogy bemutassunk egy hazánkban még kevésbé ismert, de egyre nagyobb rajongótábornak örvendő mozgásformát, másrészt, hogy meggyőződhess róla: az akrojóga mindenkinek való. A könyvből elsajátíthatod az alapokat, és a kötetben található kóddal egy oktatóvideót is letölthetsz. Ha kíváncsi vagy a folytatásra, vagy tanácsra van szükséged, keress minket személyesen az óráinkon, levélben vagy online tanácsadáson!
,,Ne hidd el, próbáld ki!"

 

A szerző művei