Termékinformációk

A tao hálószobatitkai - Tao Chi-Kung (1 db)
Az ősi kínai gyógyászat az egészségért és a hosszú életért; A szerelem szexuális tudományának mélységeiről
Szerző: Chian Zettnersan
Megjelenés: 2001
ISBN: 9639343242
Terjedelem: 312 oldal
Állapot: antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1961

A könyv tartalmáról

A tao hálószobatitkai - Tao Chi-Kung
 
A tao a nemiséget minden létezés ősforrásának tekinti. Annak az erőnek, amely mindent létrehoz. Neki köszönhetjük érzéseinket a végtelen örömtől a legnagyobb fájdalomig.
A szexuális energia láthatatlanul jelen van mindenütt, áthatja mindennapi életünket. E határtalan erőt felhasználhatjuk életünk jobbátételére és meghosszabbítására is.
A tao szexuális művészetét Kínában mintegy hatezer évvel ezelőtt öntötték szavakba és szimbólumokba. Maga a nemiség persze lényegesen ősibb, mint a civilizáció. Túllép a faj és a kultúra minden határán, mert a szerelem mélységes bölcsessége azonos a természet egyetemes és örök lényegével.
A könyvben gyakorlatokat találunk, amelyek segítséget nyújtanak lelki és egészségügyi problémáink megoldásához, jó közérzetünk megteremtéséhez. A kellemes lazító, légző- és egyéb gyakorlatokat nők és férfiak egyaránt elvégezhetik.
A gyógyító gyakorlatok ismertetését esetleírások színesítik. A kötetet híres gyógyítók bemutatása, valamint történeti és filozófiai kitekintés teszik teljessé.

A szerző művei