Termékinformációk

Energia szálak
Szerző: Denise Linn
Megjelenés: 2023
ISBN: 9789635075195
Terjedelem: 238 oldal
Állapot: új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 3517
Ár:
Ár:5,690 Ft

A könyv tartalmáról

Energia szálak
 
Ismerd fel és engedd el azon energiakötelékeket, amelyek már nem támogatnak, csak korlátoznak!

Az ősi sámán hagyományok szerint olyan energiakötelékek áramlanak felénk és keresztül rajtunk, amelyek mindenkivel és mindennel összekötnek bennünket az univerzumban. Egyes energiaszálak hatására élénkek és életerősek leszünk, míg mások kimerítenek és gyengévé tesznek bennünket. A legtöbben ezeknek az energiaszálaknak nem is vagyunk tudatában, pedig rendkívül meghatározó erők, amelyek nap mint nap körülvesznek minket.

Ha megérted az energia természetét, ha megismered a feléd és a belőled áramló energiakötelékeket, -rostokat, -szálakat, akkor mindannak a középpontjába kerülsz, ami valódi és fontos az életben.

Denise Linn legújabb könyvében megmutatja, hogyan szabadítsd fel a téged korlátozó energetikai kötelékeket, és hogyan erősítsd meg azokat, amelyek gyógyító hatással bírnak. Módszereivel békét és egyensúlyt teremthetsz az életedben.

Könyvéből megtudhatod:
omik is azok az energiaszálak, milyen energiakötelékek kapcsolódnak hozzád, és ezek milyen hatást gyakorolnak az érzelmeidre és az egészségedre
omindent, amit tudnod kell az álomszálakról, a szellemekről, az asztrális kapcsolatokról, a csakrákról, az energiavámpírokról, a pszichikai támadásokról, a mérgező emberek kötődéseirőlokonkrét és rendkívül hatékony módszereket, hogy megvédd és óvd az energiameződet (vizualizáció, hanggyógyítás, inga, hangtálak, kristályok, angyalok behívása, és még sok minden más), továbbá tértisztító módszereket, hogy harmóniát teremts az otthonodban

Ezekkel a védelmi és tisztító technikákkal elkezdheted megtisztítani a körülötted lévő teret, megújítani az energiáidat, feltölteni a belső forrásaidat, és felerősíteni az erőt adó kötelékeket.

A szerző művei