Termékinformációk

Maja próféciák
Szerző: Adrian G. Gilbert – Maurice Cotterell
Megjelenés: 1996
Terjedelem: 352 oldal
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1275
Ár:
Ár:4,000 Ft

A könyv tartalmáról

2012. december 22-én jelenkori világunk megszűnik létezni! – ezt jövendölték 5000 esztendővel ezelőtt a maják. E titokzatos népnek a közép-amerikai esőerdők mélyén rejtőző romvárosai, templomai, piramisai még olyan feliratokat őriznek falaikon, amelyek századokon át zavarba hozták a tudósokat.
Kik voltak a maják? Honnan érkeztek és miért tüntek el váratlan hirtelenséggel a történelem színpadáról? Valóban özönvíz, vulkánkitörések és káosz vár ránk 2012-ben?
Ez az izgalmas, polemikus mű minden kérdésre meghökkentő válaszokkal szolgál, amelyeket az akadémikus tudomány képviselői mereven elutasítanak – mégis a maja asztrológia komplex rendszerének megfejtése előrevetíti a jövö katasztrófáit, s a következő felismerésekhez vezet: a történelem nagy korszakainak és civilizáicóinak felemelkedése, majd hanyatlása összefügg a napfolttevékenység ciklusaival,a lecsökkent napfolttevékenység váltotta ki a maja népesség termékenységének gyengülését, civilizációjának hirtelen elhalását, az ókori egyiptomiak és az elsüllyedt Atlantisz katasztrófájának túlélői hozták létre Közép-Amerika ókori civilizácóit…
E rendkívüli mű meglepő felfedezései nyomán rádöbbenünk arra, hogy világunk új korszak küszöbén áll – az ezredfordulóhoz közeledvén, akarva, nem akarva tudomásul kell vennünk üzenetét!

A szerző művei