Termékinformációk

Szabadulás önmagunk fogságából
Út a szabadsághoz közel 100 eseten keresztül
Szerző: Balajcza Tiborné dr.
Megjelenés: 2020
Terjedelem: 146 oldal
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 3095
Ár:
Ár:3,500 Ft

A könyv tartalmáról

Szabadulás önmagunk fogságából - Út a szabadsághoz közel 100 eseten keresztül
 
ÉFT Érzelmi Felszabadítás Technikája /EFT Emotional Freedom Techniques esettanulmányok az ÉFT-t már ismerőknek és ismerkedőknek egyaránt!
“Könyvünk címe arra utal, hogy -bármily meglepő is- szenvedéseink és boldogtalanságunk mögött mindig saját elhatározásaink, előítéleteink, korábbi feldolgozatlan traumáink állnak, ugyanakkor minden lehetőségünk adott rá, hogy ezek átalakításával szabadabbá váljunk, közelebb kerülve belső szeretet-természetünkhöz.
Közel 100 megtörtént eset alapján szeretnénk kézzelfoghatóvá tenni, hogy milyen ok-okozati elvek mentén tesszük magunkat boldogtalanná, átélt eseményeink hatására hogyan láncoljuk meg magunkat, de legfőképp: hogyan szabadulhatunk meg mindezektől.
A könyv ehhez egy könnyen elsajátítható technikát is ajánl, amelyet a mélyebb megértéseken felül kedvünk és szándékaink szerint szabadon alkalmazhatunk önmagunkon.
Könyvünk főhőse AKÁRKI, jelezve ezzel, hogy mindannyian így működünk, és mindannyiunk számára szabadulást jelent, ha felismerjük szenvedésünk okait, és ezen okokat átalakítjuk.
Kívánjuk, hogy járuljon hozzá ez a könyv, hogy boldog, szeretetteljes életet élhessen mindenki, egyre közelebb kerülve legbelső Szeretet-Énjéhez, amely mindannyiunkban azonos.”

A szerző művei