Termékinformációk

A boldog élet tibeti művészete - Gyakorlati tanácsok az örömteli élethez
Szerző: Christopher Hansard
Kiadó: Trivium
ISBN: 978-963-9711-06-8
Terjedelem: 224 oldal
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1404
Ár:
Ár:4,300 Ft

A könyv tartalmáról

 

Ki ne ismerné a pánikot és a félelmet, mellyel vagy szembenézünk, vagy mélyen elássuk? Ha elnyomjuk, bármikor felszínre törhet, ha megszabadulunk tőle olyan, mint egy lelki földrengés.
A szerző könyvében megkísérli feltérképezni a félelem természetét, okait. Leküzdésére az 1700 éves Bön rítusokon alapuló, mindenki által elsajátítható gyakorlatokat ajánlja. Az ősi tibeti spirituális és vallási tannak, a Bönnek a tanítói és gyakorlói azt vallják, hogy az irányított gondolkodás elsajátításával átformálhatjuk életünket, mind szellemileg, mind érzelmileg gazdagodhatunk, harmóniában élhetünk önmagunkkal és a világgal. Gondolati energiánk természetének megértése a kulcs a félelem leküzdéséhez.Hansard szerint közülünk bárki képes félelem nélkül élni, mert a békesség mindannyiunkban benne rejlik, csak elő kell hívni azt. A békességgel a bennünk dúló káosz lecsendesül, megtaláljuk a belső egyensúlyt. 
 „A félelem célja és rendeltetése, hogy segítsen megmutatni a nyugalomhoz vezető ösvényt. Ha akarjuk, a félelem vezetőnk és szövetségesünk lehet a tanulásnak azon az útján, melynek végén a békét, nyugodt életet élvezhetjük.” 
A szerző megjelent kötetei: A tibeti élet művészete; A pozitív gondolkodás tibeti művészete

 

A szerző művei