Termékinformációk

A szakrális test felébresztése
A légzés és mozgás tibeti jógája
Szerző: Tenzin Wangyal Rinpócse
Megjelenés: 2020
ISBN: 9789632914213
Terjedelem: 146 oldal
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1753
Ár:
Ár:3,990 Ft

A könyv tartalmáról

 

A szakrális test felébresztése - A légzés és mozgás tibeti jógája
 
A légzés ereje egészségünk megőrzésének fontos eszköze. Legújabb könyvében a buddhista tanító, Tenzin Wangyal Rinpócse ősi tibeti légzés- és mozgásgyakorlatokat mutat be. Világosan, könnyen érthető nyelven írja le a két erőteljes meditáció, a Kilenc Tisztító Légzés és a Cá Lung-gyakorlat elméletét és gyakorlatát.
A könyvben és a hozzá tartozó, magyar nyelvű videóban bemutatott ősi módszerek energiaközpontjaink megtisztítására és megnyitására összpontosítanak, ezáltal segítenek újra felfedezni magunkban az olyan természetes emberi érzéseket, mint a szeretet, az együttérzés, az öröm vagy a lelki egyensúly.
A gyakorlatok során egy adott mozgássort végezve egyszerre élesítjük tudatunkat és irányítjuk légzésünket, melynek hatására felfedezzük belső bölcsességünket és kibontakoztathatjuk képességeinket.
A hazai kiadáshoz készült magyar nyelvű videón a tanító instrukcióit Balogh Béla tolmácsolásában hallhatjuk.
A fájl a könyvben található kóddal letölthető a kiadó weboldaláról
Bioenergetic Kiadó Kft.

A légzéstechnika és a meditáció összekapcsolása a magasabb szintű tudatosság elérésének egyik leghatékonyabb eszköze.
Balogh Béla

Tenzin Wangyal Rinpócse a Ligmincha Intézet alapítója és szellemi vezetője. A nonprofit szervezet célja az ősi Tibet és a Zsangzsung Birodalom tanainak, művészetének, tudományának, nyelvének és irodalmának a megőrzése. A világszerte tisztelt és elismert tanító Magyarországon megjelent könyvei: Gyógyítás formával, energiával és fénnyel (Bioenergetic Kiadó, 2007), Az álom és alvás tibeti jógája (Bioenergetic Kiadó, 2008), A fényességes tudat felébresztése (Bioenergetic Kiadó, 2012).