Termékinformációk

Ízisz - Ozirisz - Hórusz birodalmában
Titkos egyiptomi beavatások
Szerző: Jankovich István
Megjelenés: 1996
Terjedelem: 144 oldal
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 3384
Ár:
Ár:3,500 Ft

A könyv tartalmáról

Ízisz - Ozirisz - Hórusz birodalmában - Titkos egyiptomi beavatások
 
Jankovich István régóta ismert és becsült szerző a magyar olvasók körében. Eddig megjelent művei a Túléltem a halálomat és a Reinkarnáció sok olvasót bátorított rendhagyó kérdések megfogalmazására. Az Ízisz, Ozirisz, Hórusz már nem csak a "kérdések könyve", hanem a válaszoké! Lapjain megelevenedik az ókor talán leghatalmasabb és legrejtélyesebb birodalmát, az egyiptomit évezredeken át összetartó ősi hit. Az olvasó számára e kalandos utazás személyes izgalmat is jelenthet, hiszen ki tudja, nem éltünk e mi magunk is egykor Ízisz, Ozirisz és Hórusz birodalmában?
Szerzőnk nyíltan megismertet bennünket saját reinkarnációs élményével, egyiptomi születésével. Ezért olyan életszerű és részleteiben is megragadó a civilizáció bölcsőjéből szóló tudósítása.
Előszavában a Beavatás című magyarul is megjelent nagysikerű mű szerzője Elisabeth Haich, a néhai híres jógi, Yesudián özvegye így emlékezik meg e műről: "...ajánlom mindazoknak, akik Istennel bensőséges kapcsolat létrejöttére törekednek..."
Az időben és térben szabadon mozgó író jóvoltából, az olvasó átélhet egy cseppet sem képzelt riportot, ám annál valóságosabb tudósítást négyévezred távolából.

A szerző művei