Termékinformációk

Gyógyító meditáció
Szerző: Láma Csöpel
Megjelenés: 2013
Kiadó: Tar
Terjedelem: 182 oldal
Állapot: új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1987

A könyv tartalmáról

Gyógyító meditáció
 

A gyógyító meditáció gyakorlatait bárki végezheti. Nem buddhista meditáció, hanem a tudatépítés módszere. A tudatépítés az emberiség vallások fölött álló ősi hagyománya. A belső szellemi fejlődés útja, amelynek a lényege, hogy a tudat képezhető, fejleszthető, építhető ugyanúgy, ahogy a testünk is építhető, fejleszthető, erősíthető. Ez az időtlen idők óta élt mesterek nagy fölismerése.

 A gyógyulás feltétele az, hogy közelebb jussunk a természethez. Amikor természetről beszélünk, akkor nem csak a külső természetről, hanem a belső természetről, a tudat természetéről is beszélünk. Ez a természetes állapot a szavakon és fogalmakon túli, tökéletesen megfoghatatlan, dinamikus harmónia.

 A gyógyító meditációban fénnyel gyógyítunk. Minden jelenség fénytermészetű, így a testünk, a környezetünk tárgyai és a tudat is fénytermészetűek. Minden a világon – függetlenül attól, hogy külső vagy belső jelenségként nyilvánul meg – nem más, mint oszthatatlan ragyogás. A fény, végtelensége mellett, a tisztaságot is jelenti. Fénnyel dolgozni a meditációban nagyon hatékony módszer arra, hogy a tudat kicsinyes, ragaszkodó, beszűkült szokásait föloldjuk. Amikor a fény gyógyító energiájával dolgozunk, a határtalansággal, a végtelenséggel dolgozunk. Ezen a módon egy teljesen újfajta életérzéshez és gondolkodásmódhoz szoktatjuk magunkat.