Termékinformációk

A megértés táblázata - A magyarázat
Szerző: Hadnagy Előd, Deres Anita, Gárdonyi Zsolt
Megjelenés: 2013
ISBN: 978-963-08-5761-1
Terjedelem: 448 oldal
Állapot: antikvár, remek állapot
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 2352

A könyv tartalmáról

A megértés táblázata - A magyarázat
 
Vajon milyen kincs rejlik még különleges szépségű és felépítésű anyanyelvünkben? Hogyan ismerhető meg nyelvünk rendje által az ember érzelemvilága, lelkivilága? Gondoltál már arra, hogy ez az áldásos rend megteremtheti a harmóniát, a fejlődést és a felszabadulást a mindennapi gondok alól?
Bemutatkozik a Megértés Táblázata, az -elem és -alom végű szavakból álló lélektérkép. A lélek nyelvén beszél és tanít. Páratlan szerkezete folytán kiválogatta számunkra azokat a szavakat, melyek közvetlen betekintést engednek az emberi lélek birodalmába. Segítségével mind a 42 lelkiállapotunkkal megismerkedhetünk. A Megértés Táblázatának szellemisége híd az ember nyelve és a lélek nyelve közt. Több, mint önismeret: lelkiismeret és Énismeret is.
Ami a természetben, az univerzumban létezik: értelme van. Mindannyiunk lelke már eleve tartalmazza azokat az ősképeket, melyek az élet megérthetőségét hordozzák. Anyanyelvünk jól felismerhető nevet adott ezeknek: ők az -elem és -alom végű szavaink. A Táblázat lélekterápia – az ember egy új nézőpontból.
Értelem és érzelem: fej és szív. Alámerülés és felemelkedés a megértett szeretet útján. Megmutatja nekünk, hogy hogyan és miért kulcs a lelkiállapotok ismerete a hétköznapi életben.
Bennünket, kik magyarul beszélünk, mindig is összekötött valami. Az a mély tudás, az a szellemi örökség, ami létrehozta nyelvünket. E legbelső és legmeghatározóbb közös sorvezetőnk a kivezető út egymás szó szerinti és lelki megértése felé is.
Hosszú évek munkája A magyarázat. Egyszerre lélektan, mély belső út, hagyományőrzés, üdítő nyelvi szellemesség és egy új gondolkodásmód. Útitársnak, mindennapi használatra ajánljuk.

A szerző művei