Termékinformációk

Jóga a mindennapi életben
Szerző: Swami Niranjanananda Saraswati
Megjelenés: 2021
Terjedelem: 90 oldal
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 3177
Ár:
Ár:4,000 Ft

A könyv tartalmáról

Jóga a mindennapi életben
 
A jógát nem csak egy gyakorlatnak tartom, hanem négy kategóriába csoportosítom a „Niranjanananda Yoga Samhita”-ban: gyakorlat, szádhana, életmód és kultúra. Így értelmezem én a jógát. A jóga számomra egy gyakorlat, a jóga számomra egy szádhana, a jóga számomra egy életmód és a jóga számomra egy kultúra. Ez a jóga fejlődése."
A Yogadrishti (a jóga víziója) szatszang sorozatot Swami Niranjanananda Saraswati tartotta Mungerben szannjász életének új szakaszában, melyet 2009-ben kezdett meg.
A 2011 augusztusában, a Ganga Darshan Vishwa Yogapeeth-ben Swamiji által adott szatszangok témája a jóga a mindennapi életben volt. Swamiji beszélt a jóga céljáról az ember életében és a test, elme és lélek különféle rendszereinek gyakorlatias összehangolásáról. Részletesen elmagyarázta a jóga kapszulák rendszerét, amelyet mindenki be tud illeszteni mindennapi életébe. Swamiji a hagyományokat követve, mélyrehatóan, de mégis könnyen érthető módon magyarázta el a spirituális tudományokat és tradíciókat, életre keltve az ősi iratok és régi idők bölcseinek éleslátását és bölcsességét.

A szerző művei