Termékinformációk

A fej, a szív és a kéz
Szerző: Swami Niranjanananda Saraswati
Megjelenés: 2018
Terjedelem: 68 oldal
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 2890
Ár:
Ár:3,700 Ft

A könyv tartalmáról

A fej, a szív és a kéz
 
„A fej, a szív és a kezek tulajdonságainak felébresztése azt jelenti, hogy egy jobb önmagadat fejleszted ki és fedezed fel. Ki kell fejlesztened és fel kell fedezned a jobbik énedet. Annak a lehetősége, hogy jobbá válj, már benned van. Ha optimista, pozitív és kreatív tudsz maradni, érzelmileg és mentálisan kiegyensúlyozott, akkor egy új éned emelkedik ki a régi önma­gad hamvaiból. Ez az új te a jógi lényed. Ez az a jógikus utazás, amiről Swami Sivananda beszélt, és ez az a jógikus út, amin Swami Satyananda elindított minket.”
A jógadristi (a jóga víziója) szatszang sorozat olyan előadásokat tartalmaz, amelyeket Swami Niranjanananda Saraswati tartott Mungerben, szannjászin élete új szakaszának részeként, amin 2009 óta jár.
A fej, a szív és a kezek jógája volt a témája azoknak a szatszangoknak, amit Szvámidzsí 2010 októberében tartott a Ganga Darshanban.
Szvámidzsí elmagyarázta, hogyan jöhet létre integrál fejlődés, miközben har­monikus elme és érzelmi állapotot hozunk létre úgy, hogy megértjük e képességek alapvető természetét, és átalakításukra egy lépésről lépésre vezető utat követünk, mely során új perspektívát kapunk cselekedeteinkről.

A szerző művei