Termékinformációk

Gyakorlás a mindennapi életben
Szerző: Láma Csöpel
Megjelenés: 2014
Kiadó: Tar
ISBN: 978-963-89714-9-4
Terjedelem: 76 oldal
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 2302
Ár:
Ár:1,500 Ft

A könyv tartalmáról

Gyakorlás a mindennapi életben

Tegyük hétköznapi életünk minden mozzanatát gyógyító gyakorlattá. A meditációt és az életet nem választjuk két külön szakaszra, hanem összeolvasztjuk őket. A mindennapos ülőgyakorlásban megismert tágas tudatossággal áthatva mindazt, amit életünkben teszünk, a lelki nyugalom és öröm virága könnyen kivirulhat.
Mindennapi életünk átalakításának kulcsa a tudatosság következetes alkalmazása. A derűs élvezet szellemében álljunk hozzá életünkhöz! Ha bármi probléma, kihívás adódik életünkben, nyitott hozzáállással akkor is mindig megtaláljuk a helyes utat.
Könyvünk a figyelmesség és a lodzsong gyakorlóinak szolgál részletes útmutatással a gyakorlásuk gyümölcsöző alkalmazásához a hétköznapi élet tevékenységeiben. Pontos, egyszerű gyakorlati útmutatásokat kapunk ahhoz, hogyan tehetjük a gyakorlás részévé egész napunkat, az ébredéstől az elalvásig, mindazokkal a napi teendőkkel, amelyek a mai élet részei. Hogyan váljon a szellemi út részévé az étkezés, a családi élet, a munka, a közlekedés és a többi.
Külön fejezetben kapunk gyakorlati vezetést arra, hogy hogyan dolgozzunk a karmával, és hogyan kezeljük az erős érzelmektől fűtött visszás, nehéz helyzeteket.