Termékinformációk

Ínerősítő Nei Kung
Egészséges inak - belső erő és rugalmasság
Szerző: Mantak Chia
Megjelenés: 2013
Kiadó: Lunarimpex
ISBN: 978-963-9219-87-8
Terjedelem: 144 oldal
Állapot: Antikvár, jó állapot
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 2002
Ár:
Ár:3,500 Ft

A könyv tartalmáról

Ínerősítő Nei Kung - Egészséges inak - belső erő és rugalmasság
 

Útmutató az inak erősítéséhez és egészségük megőrzéséhez valamint az öregedés hatásainak lassításához, akár visszafordításához.

 
A könyvben Mantak Chia mester:

  • Megmutatja, hogyan erősíthetjük az inakat, ami több energiát ad, egészségesebb szerveket, és megelőzi az ízületi gyulladást
  • Elmagyarázza, hogyan gyakoroljuk a testtartásokat egyedül vagy társsal
  • Bemutatja a mungóbab-zsákos ütő gyakorlatot, amely gyógyítja a sérült inakat és ízületeket, enyhíti a székrekedést, hasi görcsöket, fejfájást, és segíti a méregtelenítést

 
 
Az egészséges inak képezik a valódi erő alapját a szervezetben. Az erős és rugalmas inak és a laza ízületek több helyet biztosítanak, ahol tárolható a nyers energia, ami azután magasabb szintű kreatív és szellemi energiává alakítható. Az ín nei kung nyolc tartása kifejezetten az ízületek lazítását valamint az inak egységben való erősítését és növesztését célozza. A páncélinges chi kung gyakorlatához hasonlóan az ín nei kung is a földerő lábakon keresztüli testbe emelésével foglalkozik, hogy táplálja az inakat.
A könyvben Mantak Chia mester bemutatja, hogyan kell elvégezni a nyolc gyakorlatot egyénileg és partnerrel. Elmagyarázza, hogyan segítheti az ín nei kung rendszeres gyakorlása az ízületi gyulladás megelőzését és enyhítését azáltal, hogy a mérgező savas anyagokat kihajtja a testből, és a helyükre gyógyító hatású chienergiát vezet. Ismertet továbbá tíz kiegészítő gyakorlatot is, amelyek megerőltetés nélküli mozgással segítik a sérült inak és ízületek gyógyulását.